(ART-Concept) Shoot

Photo of author

By jeroen

Ben je op zoek naar een unieke en gepersonaliseerde ervaring in professionele fotografie?

Kies mijn exclusieve art-concept fotoshoots. Als drukbezette fotograaf kan er wachttijd zijn, maar we nemen altijd de tijd voor een persoonlijk interview voorafgaand aan de shoot.

Ik werk zorgvuldig om je de best mogelijke ervaring te bieden en lever elke foto persoonlijk getekend en met een certificaat van echtheid. Of je nu een CEO, een huisvrouw, een Rubensvrouw of je kanker hebt overwonnen, ik geloof dat iedereen zich mooi en sexy kan voelen, en ik help je graag dit te realiseren.

Tijdens de fotoshoot werken we samen om een verbluffend eindresultaat te creëren dat jouw persoonlijkheid en belangrijke onderwerpen in je leven vastlegt. Mijn fotoshoots gaan verder dan dat; als je een stap verder wilt gaan, draait alles om exclusiviteit en kwaliteit. Je ontvangt niet alleen een prachtige galerijafdruk van 60 bij 90 cm op een 3 mm alu-dibond plaat, maar we kunnen ook een visagist, haarstylist, op maat gemaakte kleding en een passende locatie aan de shoot toevoegen.

Daarnaast bied ik de mogelijkheid om een op maat gemaakt lederen fotoalbum, zwart-wit kunstwerken of een gedurfd voyeuristisch peepshowpakket te bestellen. Alles is mogelijk, en ik werk graag samen met jou om aan al je wensen te voldoen.

Bij mij ben je verzekerd van een speciaal ontworpen en feestelijke ervaring met herinneringen die een leven lang meegaan. Of je nu foto’s nodig hebt voor je website, een boekomslag, Facebook of een tijdschrift zoals Vogue, ik help je graag je doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met mij op om je shoot te plannen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Mijn fotoshoots bieden de perfecte manier om herinneringen te creëren en vast te leggen.

Liever iets binnen budget? Met mijn unieke pakketten kun je nu op je eigen tempo en binnen je budget foto’s laten maken. We vinden de beste pose en maken een aantal prachtige foto’s. Daarna kies je zelf welke foto’s je het mooist vindt.

Na het maken van de foto’s kunnen we enkele aanpassingen doen, zoals het verbeteren van de belichting of het aanpassen van de kleuren. Als je bijvoorbeeld een foto in sepia of zwart-wit wilt in plaats van kleur, kunnen we dat voor je regelen.

Onze klanten zijn altijd tevreden met de resultaten van onze fotoshoots. We streven ernaar je de best mogelijke en vooral unieke ervaring te bieden, rekening houdend met jouw behoeften en wensen. Als professionele fotograaf begeleid en adviseer ik je over de beste locaties en poses, zodat je foto’s krijgt waar je echt van houdt. Neem contact met ons op om je fotoshoot te boeken en herinneringen te creëren die je voor altijd zult koesteren!

Exclusief

  • Makeup Artist (indien gewenst)
  • Locaties (met extra kosten, zoals hotels…)
  • Haar Stylist (indien gewenst)
  • huur of op maatgemaakte kledij (indien gewenst)
Vraag een Offerte

Gelieve alle informatie die van deze website wordt gehaald vriendelijk toe te schrijven en lees de Algemene voorwaarden van deze site voor de exacte gebruiksvoorwaarden.