MEDIA / PRESS

Ontdek de wereld door de lens van Jerre. Mijn foto’s en verhalen worden niet alleen hier op deze blog getoond, maar zijn ook gepubliceerd in vooraanstaande kranten en tijdschriften zowel in eigenland als in  het buitenland. Ze tonen boeiende momenten van beroemdheden, natuurlijke schoonheden, levendige evenementen en prachtige locaties.

Bereik: Van Bokrijk tot de toendra van Noorwegen, mijn werk benadrukt de schoonheid van prachtige bestemmingen, ondersteund door merken zoals AS ADVENTURE en Deuter. Ik ben dankbaar dat mijn foto’s evenementen tot leven brengen, zoals Winterland Hasselt met meer dan 1.000.000 bezoekers, grote indoorfeesten zoals Studio 54 met 10.000 bezoekers, en natuurlijk het grootste Caribische festival ter wereld, de ‘Antilliaanse Feesten’.

Erkenning: Samenwerkingen met bekende en minder bekende figuren, groepen of merken, mijn foto’s streven ernaar te inspireren en te verbinden.

Mijn fotografie biedt een venster naar verhalen die het waard zijn om te vertellen, vastgelegd door een lens die de wereld in al zijn diversiteit omarmt.

Hier is een glimp van mijn gepubliceerde of gedeelde foto’s. (klik op de tekst voor de gedeelde/gepubliceerde foto’s)

.st1{display:none}Featured Shared Photos

Events editorial

QParty

The Q-party from Qmusic is the place where the beats are banging and the atmosphere is independent. With the best DJs and the hottest hits…

View content

AD

Het Algemeen Dagblad (AD) is een van de grootste en meest gelezen kranten in Nederland. Het biedt dagelijks nieuws, sport, entertainment en opinies aan miljoenen lezers. AD staat bekend om zijn betrouwbare berichtgeving en uitgebreide dekking van nationale en internationale onderwerpen.

View content

BN DeStem

BN DeStem is een regionale Nederlandse krant die voornamelijk de provincies Noord-Brabant en Zeeland bedient.

View content

VRT NWS

VRT News is Belgium’s premier news source, delivering top stories across TV and online platforms, keeping audiences informed with unbiased reporting.

View content

.st1{display:none}Jerre Shared in the press

.st1{display:none}Jerre Shared by EVENTS

.st1{display:none}Jerre shared by Travel and tourism Industry

Nordnorge.com

Enjoy the Northern Lights, colorful sky and epic scenery. Experience the arctic wildlife, coastal culture and sami culture. Have joyful moments.

.st1{display:none}Jerre Shared by Brands

.st1{display:none}jerre shared by VIPs / PERSONALITY / BANDS

.st1{display:none}Nominations

.st1{display:none}Nog niet genoeg van mij gehad??

Je moet wel een echte fan zijn. Maak je klaar voor een wilde rit door elk artikel waarin ik ooit ben genoemd (voor zover ik weet)! Klik hieronder als je het aandurft.

View all